Bestel info

‘Majesteit Taart maakt jouw speciaal moment bijzonder’


Het creëren van jouw unieke taart is onze grootste zorg. Wij nemen daarom graag de tijd om al je wensen, ideeën en voorkeuren te bespreken. Dit kan middels een digitaal bestelproces, maar bij Majesteit Taart hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten.  Ben je op zoek naar een bijzondere taart? Dan gaan wij graag met je in gesprek om zo te achterhalen wat jij echt belangrijk vindt. Elke speciale gelegenheid is immers uniek en verdient een net zo unieke taart. Daarom maken wij voor jouw bijzonder moment een taart op maat. Middels onderstaande FAQ informeren wij je alvast over het bestelproces.


Hoe kan ik bestellen?


Bestellen kan per mail, telefonisch of in onze winkel. Heb je zelf al een leuke taart gezien op onze website en zijn alle wensen qua smaak en vulling al bekend? Dan is een mail natuurlijk net zo makkelijk. Wil je je graag laten adviseren of bepaalde wensen bespreken? Dan bespreken wij de mogelijkheden graag telefonisch of persoonlijk. Je kunt ons via onderstaande contactgevels bereiken: Majesteit Taart Javastraat 5 1094 GX Amsterdam info@majesteittaart.nl 020-3345311 Word je liever teruggebeld? Vul dan het contactformulier in door op ‘Bel mij terug SVP’ te klikken. Er wordt binnen 24 uur contact met je opgenomen. Bel mij terug SVP


Is er een bezoekadres?


Ja zeker! De Majesteit Taartboutique zit gevestigd aan de Javastraat 5, 1094 GX in Amsterdam. 

Hier kun je van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 18:00 uur en op zaterdag en zondag tussen 10:00 18:00 zonder afspraak binnen lopen voor het bestellen en afhalen van je taart. 


Daarnaast kun je in de tearoom genieten van een kopje thee of koffie en uiteraard een taartpunt uit ons uitgebreide taartassortiment. Geen tijd voor een kopje thee of koffie? Dan kun jij je taart(puntje) ook meenemen.


Hoever van te voren dien ik een bestelling te plaatsen?


Om de kwaliteit van de producten zo hoog mogelijk te houden wordt er een maximaal aantal bestellingen per week aangenomen. Het is raadzaam om je bestelling zo vroeg mogelijk door te geven om zo gegarandeerd te zijn van een plek. Reguliere taarten uit het vaste assortiment kun je 48 uur van te voren bestellen. Custom made taarten adviseren wij minimaal 3-4 weken van te voren te bestellen om teleurstellingen te voorkomen. Bruidstaarten en dessertafels dienen minimaal 6 weken voor leverdatum aangevraagd te worden. Uiteraard kun je altijd informeren naar onze beschikbaarheid. 

(Voor spoedopdrachten van custom made taarten, bruidstaarten en desserttafels die binnen een tijdsbestek van een week af moeten zijn, rekenen wij €15,00 extra.)


Kan mijn bestelling ook bezorgd worden?


Uiteraard! Indien wij hiervoor een medewerker vrij kunnen maken, doen wij dit graag. Geef je wensen wel op tijd door, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen Amsterdam geldt een bezorgtarief van €15,00 voor reguliere taarten. Voor bruidstaarten hanteren wij binnen Amsterdam een bezorgtarief en opbouwtarief van €50,00. Buiten Amsterdam hanteren wij een bezorgtarief van (€0,50 per km, retour) Uiteraard kun jij je taart altijd kosteloos op komen halen.


Wanneer is mijn bestelling definitief?


De bestelling is definitief op het moment dat de betaling is voldaan. Hier ontvang je een schriftelijke bevestiging van per mail.


Is er ook een patisserie assortiment?


Jazeker! Naast taarten verzorgen wij ook koekjes, brownies, cupcakes, gebakjes, cakepops en petit fours. Ook voor zakelijke feestelijke gelegenheden verzorgen wij jullie patisserie. Hier houden wij graag rekening met jullie wensen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Wat zijn de prijzen voor de overige patisserie?


De prijzen zijn afhankelijk van de smaken en eventuele decoratie. Ter indicatie:

Cupcakes vanaf € 2,50 per stuk

Macarons vanaf € 1,50 per stuk 

Cake pops vanaf € 1,50 per stuk Koekjes vanaf € 1,50 per stuk

Brownies € 2,50 per stuk

Gebakjes vanaf € 2,50 per stuk 

Petits fours € 2,50 per stuk 

Sweet Table vanaf € 10,95 per persoon

X