Gaby als bakredacteur bij Dr. Oetker!

Donderdag 15 mei. Het is een uurtje of twee. Ik check mijn mail en zie dat er een bericht binnen is van de mijn opdrachtgever Dr. Oetker. Vol enthousiasme klik ik de mail open. Ik wacht al een tijdje op een verrassend bericht. Mijn verwachting wordt bevestigd! Mijn eerste bakfilm voor Dr. Oetker staat online! Yoehoeee! Op dit moment heb ik zo lang gewacht.

Een tijd geleden ben ik benaderd om op casting te komen om deel te nemen aan de bakredactie van Dr. Oetker. De bakredactie? Ja, je leest het goed. Als bakredacteur verzin je variatie recepten op bestaande recepten van Dr. Oetker. Deze variatie recepten worden vervolgens op hun website gepubliceerd. Daarnaast zitten er 3 dames in de bakredactie die ook de bakfilmpjes presenteren. Deze, misschien wel bekend voor je, filmpjes kun je bewonderen op Youtube en de website van Dr. Oetker. Wanneer je een product van Dr. Oetker in de winkel koopt, krijg je in een bakfilmpje precies uitgelegd hoe jij je product kunt bereiden. Ik ben een van de gelukkige die je vanaf nu regelmatig gaat helpen met het bereiden van je Dr. Oetker taart, cupcake of ander gebak!

De casting vond plaats bij Lukkien Casting in Ede. Ik was ontzettend nerveus en vond het heel erg spannend. Van de vele aanmeldingen hebben er 20 dames mee mogen doen aan de ‘echte’ casting. De uitslag heeft even op zich laten wachten, maar het was het wachten waard! Dit is namelijk een unieke kans die je niet snel krijgt.

Je snapt vast dat ik ontzettend benieuwd ben naar mijn eerste filmpje. Snel bekijk ik het filmpje. Wat ontzettend grappig dat ik daar sta!! Wat klink ik anders en.. wat beweeg ik anders dan ik dacht! Wat een ontzettend gaaf bakfilmpje is dit geworden!

 

 Schermafbeelding 2014-05-20 om 23.40.38

In dit bakfimpje staat de verwen cheesecake met frambozen saus centraal. Dit allernieuwste product van Dr. Oetker is sinds een paar weken te koop. De cheesecake is ook daadwerkelijk pure verwennerij.

Schermafbeelding 2014-05-21 om 00.30.01

De cheesecake is heerlijk romig van smaak en de frisse frambozensaus maakt hem helemaal af! Het makkelijke van deze cheesecake is dat hij snel te bereiden is, en de bakvorm en de saus zijn mee geleverd. Je kunt dus echt meteen aan de slag! Super makkelijk he!

Een pak verwen cheesecake is goed voor 12 stukjes cheesecake. Hij is wel heel erg lekker, dus ben je dol op cheesecake, maak er dan gewoon meteen twee!

Schermafbeelding 2014-05-20 om 23.40.10

Wees niet bang dat je cheesecake mislukt, Dr. Oetker biedt een ‘lukt altijd’ garantie! Zorg er wel voor dat je de instructies op de achterkant van de verpakking opvolgt of nog beter, bekijk mijn bakfilmpje zo vaak als je wil! Ik ben er graag om je te helpen.

Schermafbeelding 2014-05-20 om 23.40.25

Klik hier om het volledige filmpje op Youtube te bekijken!

Heel veel bakplezier en geniet van de heerlijk romige cheesecake!

2 comments

Geef een reactie

*