Majesteit Taart voor jouw verjaardagstaart, babyshowertaart of bruidstaart, tea party’s en workshops

Bij Majesteit Taart is er elke dag reden voor een feestje. En hoe kun je dit het beste vieren? Uiteraard, met Taart!
Of je nu trots bent op jezelf, je allerbeste vrienden of je moeder jarig is, je geslaagd bent, je binnenkort een huwelijk of babyshower hebt, Majesteit Taart is er om jouw speciaal moment bijzonder te maken.
 
Met onze Home Made bakmixen (binnenkort verkrijgbaar is onze webshop) kun je nu thuis zelf aan de slag om de meest lekkere taarten, cupcakes of brownies te maken. Geen tijd? Of ben je op zoek naar écht iets bijzonders? Dan  staan wij graag voor je klaar! Met onze expertise in custom made taarten maken wij samen met jou een ontwerp voor jouw perfecte taart. Heb je zelf al ideeën? Daar gaan wij dan graag mee aan de slag!
 
Geniet je liever verantwoord?
Daar houden wij graag rekening mee! Speciaal voor jou hebben wij het “verantwoord genieten” assortiment samengesteld. Dit assortiment bevat onder andere biologische, gluten vrije en (geraffineerde) suikervrije taarten. Wij hebben zelfs taarten zonder (koe) melk!
 
Passie en beleving zijn de uitgangspunten in het vervaardigen van de taarten. Dit zie je niet alleen, dit proef je ook. Alle taarten worden ambachtelijk bereid met producten van leveranciers uit de buurt. Het geheime basisingrediënt?  Heel veel liefde!

 
 
Benieuwd naar de taarten? Neem gerust een kijkje in onze Galerij, onze webshop of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 
 
 
 IMG_0960