Over ons

Majesteit Taart voor jouw verjaardagstaart, babyshowertaart of bruidstaart, high tea en workshops

Bij Majesteit Taart is er elke dag reden voor een feestje. En hoe kun je dit het beste vieren? Uiteraard, met Taart!

De basisingrediënten voor mijn grote droom werden gevormd als klein meisje van vier. Gefascineerd keek ik toe en hielp ik mee terwijl mijn oma Elfie, oma Carla en mama Diana de lekkerste  Surinaamse cakes, koeken en andere zoete lekkernijen voor familie, vrienden maakten. Ik ben deze vrouwen onwijs dankbaar dat zij mij de fijne kneepjes van het vak met de (bak)lepel hebben ingegoten.

Tijdens mijn HBO-studie ‘Media & Entertainment Management’ begon mijn liefde voor Amercian Pastry steeds meer te groeien. Ik experimenteerde graag in de weekenden om vervolgens een hoop vrienden en familie gelukkig te maken met mijn baksels. Uiteraard was dit ook het moment om de nodige fouten te maken en hier leerling uit te trekken. Mijn lekkernijen werden  zo ontzettend gewaardeerd door de mensen om mij heen, dat ik op een dag aanbood de bruidstaart van mijn toenmalig schoonouders te maken. Ik ontdekte online een walhalla aan inspirende designs en maakte er een tweede hobby van om dagelijks inspiratie op te doen. Het bleef niet bij alleen maar kijken, ik wilde ook zulke oogverblindende stapeltaarten kunnen maken! Het werd een missie om naast lekkere ook mooie taarten te maken. Intussen waren er wat jaren voorbij en had ik een fulltime baan als recruitment manager. Het maken van taarten kon alleen nog maar in de late uurtjes en de weekenden. Het werd steeds drukker met bestellingen! Op een gegeven moment namen zelfs Horecaklanten gebak bij mij af. Het gaf mij zoveel energie en voldoening dat ik na 3 jaar mijn baan opgaf om fulltime mijn bakdroom te perfectioneren.

In 2013 opende de allereerste Majesteit Taart Boutique haar deuren. In de tearoom kun je wat drinken en genieten van ons patisserie-aanbod en zelfs genieten van onze befaamde High Tea. Alles is huisgemaakt en wordt voor je neus bereid. In de cakery kun je ter plekke taart, cupcakes en sweets halen. Wij bieden een gevarieerd assortiment aan patisserie aan waaronder: regulier, suikervrij, glutenvrij en vegan taart. Er is er voor ieder wat wils.

Wat mij betreft hoeft er geen speciale reden te zijn om taart te eten. Of je nu trots bent op jezelf, je allerbeste vrienden, je opzoek bent naar een verjaardagstaart, babyshowertaart, bruidstaart of High Tea. Majesteit Taart is er om jouw speciaal moment bijzonder te maken.

Met onze expertise in custom-made taarten maken wij samen met jou een ontwerp voor jouw perfecte taart. Heb je zelf al ideeën? Daar gaan wij dan graag mee aan de slag! Passie en beleving zijn de uitgangspunten in het vervaardigen van de taarten. Dit zie je niet alleen, dit proef je ook. Alle taarten worden ambachtelijk bereid met producten van leveranciers uit de buurt. Het geheime basisingrediënt?  Heel veel liefde! Benieuwd naar de taarten? Neem gerust een kijkje in onze webshop. 

Warme groet,

Gaby en Team

 
 
 

X